Coș  (0)

Pantofi trappers bărbați

Încălțămintea de munte pentru bărbați, care te va ajuta să cucerești crestele

Pantofi trappers bărbați

Zilele răcoroase de toamnă care urmează și cele geroase de iarnă nu asigură o stare de spirit optimistă pentru următoarele câteva luni. Nu vă faceți griji! Încălțămintea tip trekking și trappers vă va ajuta să treceți peste aura nefavorabilă într-un stil confortabil, cald și la modă. Epantofi.ro, magazin online, cuprinde în oferta sa diferite modele de încălțăminte, printre care veți găsi pantofi bărbătești șic, dar în același timp comozi și calzi pentru sezonul care urmează, cel de toamnă – iarnă. Printre brandurile disponibile veți găsi producători renumiți și foarte bine clasați precum ECCO, CARTERPILLAR, THE NORTH FACE sau SALOMON; toate la prețuri rezonabile și într-o gamă variată de mărimi. Pantofii tip trekking și trappers sunt ideali pe pantele înzăpezite de munte, ca și pe străzile alunecoase în serile de iarnă. Vă invităm la cumpărături!

Ocazie
Nou

Încălțăminte trekking pentru bărbați – ce alegem?

Atunci când alegi pantofi de trekking pentru bărbați care te vor ajuta în timpul excursiilor de drumeție pe terenuri dificile, merită să îți amintești câteva reguli de bază. Prima este să nu alegi mărimea unui pantof obișnuit, ci ușor mai mare, deoarece, de obicei, se poartă cu șosete mai groase, iar picioarele se umflă la un astfel de efort fizic. Un alt element de luat în considerare este materialul, care trebuie ajustat în funcție de sezon - pentru zile mai calde și pentru cele cu vreme previzibilă, poți alege pantofi de trekking din piele. Toamna și iarna, pe vreme variabilă și ploioasă, pantofii de trekking cu protecție suplimentară – o membrană - se vor comporta mult mai bine.

Trappers pentru bărbați – pentru munte și pentru toate zilele

O alternativa bună pentru pantofii de trekking pot fi modelele de trappers. Sunt un tip de încălțăminte rezistentă cu talpă solidă, care funcționează bine pe multe suprafețe. Cu toate acestea, acești pantofi sunt o opțiune mult mai versatilă decât pantofi de trekking pentru bărbați - îi puteți purta și în fiecare zi! Aceștia se combina bine în special cu ținute de iarnă, când afară cade prima zăpadă. Pe o astfel de vreme, îi poți purta în două moduri: cu ținute casual sau sportive. Dacă ești în mod decisiv mai atras de stilul urban, streetwear, completează stilizația cu trappers galbeni cu o pereche de blugi, un hanorac și o geacă matlasată sau o geacă cu puf. Ținutele casual vor arăta mai bine în combinație cu un pulover de lână și o jachetă. Pe epantofi găsești încălțăminte de la mai multe mărci renumite, cum ar fi ECCO, CATERPILLAR, THE NORTH FACE sau SALOMON.

pantofi de trekking pentru bărbați
În sus
«
»