Coș  (0)

Converse

Poartă pantofi legendari! Tenișii înalți sau scurți de la Converse îți vor asigura confortul de zi cu zi

Filtre active:

  • Producător:  Converse
Sterge tot

Converse

Converse este o companie americană producătoare de pantofi. A luat ființă în 1908 în Malden, Massachusetts. Au devenit cunoscuți în lumea întreagă datorită pantofilor și ghetelor de tip "bascket", foarte confortabili și rezistenți. De-a lungul timpului au scos numeroase colecții ediție specială inspirate din lumea muzicii, a filmului sau a sportului. In istoria modei, nu putem afirma ca exista cu adevarat multe branduri eterne, fie ele de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii. Moda, prin propria-i definitie, isi trage seva creativitatii atat din radacinile trecutului cat si din prezent. Insa exista si anumite exceptii de la aceasta regula, iar una dintre acestea este colectia de incaltaminte, bascheti, tenisi si pantofi sport Converse Chuck Taylor All Star. Conversii ne calauzesc pasii de aproape un secol, iar (cu cateva exceptii de colectii limitate) nu s-au schimbat mult in ultimii 50 de ani fiind la fel de populari.

de ce cumperi converse de la epantofi

Totul a început în SUA , deja în 1908, când MARQUIS Converse Converse MORI cu numele de brand, care a fost inițial sarcina de a produce încălțăminte pentru oamenii obișnuiți. Abia în 1917 a venit cu ideea de pantofi sport All Star , împreună cu celebrul jucător de baschet Chuck Taylor. Producția de încălțăminte sport a intrat în Overdrive la acel moment a devenit foarte popular pantoful sport. Adidasi Converse au devenit un simbol al "rebelilor", un semn distinctiv al hipiotilor ('60). Astăzi puteți alege dintr-o multitudine de stiluri, inaltimi, materiale, culori și motive. Depinde de tine dacă să alegeți un model clasic sau modele extravagante. Converse, desigur, datorită boom-ul s-a dezvoltat considerabil, acum, se pot cumpăra, haine sau accesorii , are totul , dar încă pastreaza modelul magic care a pus bazele brand-ului.

Ocazie
Nou

Pantofi Converse – din generație în generație!

Converse a devenit o legendă în domeniul încălțămintei. Tenișii cu o stea caracteristică au cucerit străzile marilor orașe, bucurându-se de popularitate în rândul oamenilor de toate vârstele! Modelele celebre de la Converse sunt purtate atât de fanii stilului streetwear, cât și de cei care apreciază pur și simplu confortul. Pentru a-ți asigura confortul de zi cu zi – achiziționează unul dintre modelele atemporale, precum Converse All Star, Converse Chuck Taylor, Converse One Star și Converse Jack Purcell. Pe lângă diversele modele de încălțăminte, pe epantofi.ro găsești o gamă largă de accesorii de la acest brand: de la rucsacuri, la borsete și la șepci cu cozoroc. Pentru o ieșire în oraș cu prietenii, optează pentru o pereche de teniși albi Converse și șosete colorate de la Happy Socks – și cu siguranță vei atrage privirile trecătorilor. Completează-ți garderoba cu încălțăminte și accesorii de la Converse și vei dovedi lumii că ești în pas cu moda și știi ce este bun. Găsește modelul perfect pentru tine și pentru întreaga familie!

Istoria uimitoare a mărcii Converse

Istoria mărcii Converse datează din 1908. La acea vreme, în Malden (Massachusetts) a fost fondată o mică fabrică de încălțăminte, al cărei fondator era Marquis Mills Converse. Inițial, compania s-a ocupat exclusiv de producția de cizme de cauciuc și ghete de zăpadă cu talpă de cauciuc, dar cu timpul, profilul fabricii s-a schimbat. Brandul a început să confecționeze încălțăminte sport, care a fost cheia succesului ei. În 1917, au fost creați pantofii legendari de baschet Converse All Star. Și câțiva ani mai târziu, Charles "Chuck" Taylor s-a implicat în promovarea mărcii. Astăzi, modelele mărcii sunt purtate mai degbrabă de iubitorii stilului bun, decât de sportivi. Pantofii cu o stea caracteristică au devenit un element al culturii pop. Acest lucru este dovedit de vedete de renume mondial, printre care Rihanna, Kristen Stewart și Snoop Dogg. Interesant este faptul că, tenișii Converse au fost purtați în peste 650 de filme. Au apărut în multe producții americane, precum „Grease” sau „Back to the Future”.

pantofi Converse
În sus
«
»