Coș  (0)

Încălțămintea pentru copii

Încălțăminte modernă și confortabilă pentru copii.

Încălțămintea pentru copii

Pantofii pentru copii trebuie să fie comozi și de durată, dar pe lângă acestea pot fi de asemenea și la modă. Magazinul epantofi.ro oferă încălțăminte de marcă pentru copiii de orice vârstă – sugari, copii mici sau mai mari, adolescenți. Veți găsi o gamă variată de modele și culori pe măsura imaginației copiilor, astfel nici o plimbare nu va fi plictisitoare. Modele și stilurile originale de încălțăminte pentru fetițe și băieți, pentru fiecare ocazie, vreme și anotimp: teniși, adidași, cizme, trapper, cizme de cauciuc, balerini, pantofi. Încălțămintea pentru copii disponibilă în magazinul nostru provine de la branduri cunoscute precum: Adidas, Tommy Hilfiger, Ecco, Bartek, Nike și multe altele.

of 144

Încălțăminte modernă pentru fete

Nu există nici o îndoială că încălțămintea pentru copii ar trebui, în primul rând, să fie bine adaptată și să ofere confort. Pentru prințesele mici, însă, cel puțin la fel, dacă nu mai important, este aspectul acesteia. Pentru primăvara și vara sunt perfecți pantofii pentru fete – cu scai, cu șireturi sau fără închidere. Pentru o familie activă în parc sau pentru o excursie de weekend, alege pantofi sport pentru fete într-o nuanță de roz sau cu imprimeu floral. Zilnic, balerinii pentru fete - lăcuiți sau cu o aplicație colorată – vor fi o alegere excelentă. În zilele toride din garderoba copilului tau nu trebuie să lipseasca sandale comode și șlapii - de preferință cu un motiv din desene animate, care vor fi utili, printre altele, în timpul distracțiilor la piscină. În zilele de toamnă, vor fi necesare cizmulițe impermeabile și bocanci cu blăniță decorativă, care vor proteja picioarele de frig și umiditate. Înainte de iarnă, completează garderoba cu cizme solide pentru copii sau ghete de zăpadă, în care nu îți va fi frică de ger și ninsori. În magazinul nostru vei găsi pantofi de la mărci precum Adidas, Tommy Hilfiger, Ecco, Bartek și Nike.

Încălțăminte confortabilă pentru băieți

Contrar aparențelor, pentru băieți aspectul pantofilor este de asemenea important, deși aleg mai degrabă alte variante de culoare. În zilele de primăvară și vară, cel mai adesea baieții aleg tenișii, care oferă un confort maxim. În funcție de vârsta copilului, puteți opta pentru pantofi cu șireturi sau cu scai și ținând cont de preferințele sale - un model cu un motiv din desene animate, de camuflaj militar sau într-o culoare uniformă. Vara, o ventilație corespunzătoare a piciorelor băieților o vor asigura sandalele. În magazinul online epantofi.ro vei găsi modele în nuanțe de albastru, verde sau maro, cu modele geometrice sau aplicații colorate cu imaginea personajelor preferate. În timpul iernii, însă, oferă copilului tau o pereche modernă de trappers, cu talpă durabilă și izolație în interior – de exemplu o pereche de bocanci marca Timberland pentru copii. La rândul lor, cizmele de zăpadă pentru băieți vor fi ideali pentru aventurile în zăpadă și vor menține picioarele copilului calde, protejându-le și de umiditate.

pantofi pentru copii
În sus
«
»