Coș  (0)

Bocanci pentru femei

Încălțăminte de damă, atemporală în stil rock

Bocanci pentru femei

Bocanci sunt buni pentru ambele genuri si masculin si feminin . Bocanci barbati sunt foarte buni pentru ca ofera o protectie maxima piciorului, sunt folositi indeosebi de barbati pentru muncile care necesita o incaltaminte rigida . Bocanci barbati sunt folositi de electricieni pentru a se catara pe stalpi pentru a reface sa repune in functiune iluminatul public, bocanci sunt folositi si de catre pompieri pentru ca acestia ii protejeaza foarte bine de flacari, si mentin apa la distanta de picior . Bocanci dama sunt folositi de catre persoanele de sex feminin pentru anumite activitati ce necesita aceasta incaltaminte, in plus bocanci femei sunt foarte buni deorece ii ofera persoanei care ii poarta o izolatie termica perfecta nelasand frigul sa o deranjeze atunci cand efectueaza o activitate pe timp de iarna, totodata un alt avantaj al bocancilor este acela ca au un grad foarte mare de stabilitate, acestia fiind bocanci goretex care ofera un grad foarte mare de stabilitate prin faptul ca sunt facuti dintr-un material care are o aderenta foarte mare cu solul si care nu permite piciorului sa alunece pe gheata .

Ocazie
Nou

Bocanci negri, clasici, într-o ediție feminină

Mereu la modă bocancii negri nu sunt doar un articol vestimentar sau un tip de încălțăminte, ci și un simbol al subculturii. Deși sunt văzuți astfel din ce în ce mai rar, cu mai puțin de douăzeci de ani în urmă, predecesorul lor cu șireturi colorate a manifestat, de exemplu, diferite opinii politice. În prezent, bocancii negri peste gleznă sunt purtați din ce în ce mai mult de femeile care adoră să fie în pas cu moda - influenceri, trendsetteri și bloggeri. Arată bine alături de rochii florale de diferite lungimi: mini, midi și chiar maxi. Inspiră-te din ținutele lor și optează pentru un model scurt de bocanci Dr.Martens – și poartă-l alături de ținute contrastante. În acest fel vei altera ținuta lejera și feminină, oferindu-i un caracter și un stil unic.

Bocanci în culori și modele originale

În cazul în care consideri că în bocancii negri din piele te vei simți prea „grea”, optează pentru culori sau modele originale. Bocancii albi, mai ales astăzi, nu sunt mai puțin populari decât cei negri. Poartă-i cu rochii și fuste midi decupate, care au și un element alb în designul lor. Dacă nu îți place această culoare, pe epantofi te așteaptă alte modele colorate pentru femei – de la roșii la galbeni. Poți alege, de asemenea, unul dintre modelele negre, dar decorate, cu flori sau inscripții. Pentru o schimbare, combină acești pantofi cu rochii simple, de exemplu, supradimensionate. Cu toate acestea, nu uită că acești pantofi sunt potriviți mai degrabă pentru ieșirile de zi cu zi decât pentru serviciu (cu excepția cazului în care nu se aplică un anumit cod vestimentar).

bocanci de damă
În sus
«
»