Coș  (0)

Cizme Ugg originale

Alege confortul și designul original

Cizme Ugg originale

UGG este un brand american, cel mai bine cunoscut pentru cizme clasice din piele de oaie, ideale pentru femei, bărbați și copii. Incaltaminte durabila care se bucură de popularitate, devenind un simbol al stilului original si al calitatii superioare. Deși UGG este o marcă de îmbrăcăminte și de încălțăminte deținut de un brand american denumit Deckers Outdoor, termenul a ajuns să definească acele cizme extrem de pufoase și confortabile pe care le produc din ce în ce mai multe companii.Cizmele UGG originale sunt, de fapt, cizme din piele de oaie ce pot oferi confort și protecție pe timp de iarnă. Acestea au piele suede la exterior și căptușeală din lână la interior.Cizmele UGG pot fi purtate atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară, deoarece blana poroasă poate sa permită răcorirea picioarelor pe timp de vară și încălzirea lor pe timp de iarnă.

Pantofi si incaltaminte Ugg

Ceea ce puțini oameni știu este faptul că stilul cizmelor UGG a fost inventat de un surfer australian. Acesta a dorit să își încălzească cât mai bine picioarele după perioada petrecută la surfing în ocean.În 1978, un alt surfer a luat câteva perechi de cizme UGG pentru a le comercializa În New York, ceea ce a dat startul unei uriașe nebunii.Din 1995, Deckers Outdoor Corp. a achiziționat compania australiană și a reușit să transforme UGG-ul într-un real succes. Dacă îți dorești încălțăminte UGG originală, o poți găsi pe Epantofi. Chiar dacă cizmele UGG nu mai sunt făcute, neapărat, din piele de oaie, acestea oferă un plus de confort pentru picioare. Acestea sunt destinate atât bărbaților, cât și femeilor și copiilor și se remarcă printr-o estetică deosebită.Poți alege între cizme UGG rosii, albastre, albe sau negre și poți cumpăra chiar și papuci UGG, care îți oferă un plus de căldură în fiecare iarnă.UGG este, așadar, mai mult decât o marcă de încălțăminte, ajungând să fie un adevărat stil de viață și să ofere un confort sporit oricui încearcă aceste produs

Ocazie
Premium
Nou

Încălțăminte UGG – descoperă avantajele acestora!

Pantofii UGG sunt foarte populari de mai multe sezoane. Sunt ideali ca pantofi de iarnă, oferind căldură și confort în această perioadă a anului. Proprietățile pantofilor UGG se datorează materialelor utilizate pentru producerea lor. Cizmele de zăpada sunt populare și ajută la menținerea temperaturii corecte a corpului, la asigurarea ventilației corespunzătoare a picioarelor și la protecția împotriva umezelii. Cizmele UGG sunt, de asemenea, foarte rezistente. Îngrijite regulat și impregnate corespunzător te vor putea servi chiar și pentru mai multe sezoane. Avantajul acestor pantofi este și varietatea de modele și culori disponibile. Poți opta pentru negru, maro sau gri, precum și să experimentezi puțin, alegând modele în nuanțe de violet, roz sau albastru. De asemenea, nu trebuie să te limitezi la o croială tradițională - în magazinul online epantofi.ro vei găsi pantofi UGG originali, cu blană în jurul părții superioare, o panglică sau un nasture decorativ.

Încălțăminte UGG de damă – cu ce se poartă?

Cizmele UGG pentru femei reprezintă completarea perfectă pentru garderoba ta de iarnă. Poți combina UGG cu blugi, pulovere, cardigane lungi, bluze sau haine casual. Această ținută îți va oferi căldură și confort, prin urmare este perfectă pentru cumpărături, la facultate sau pentru un weekend cu un prieten și, dacă nu trebuie să respecți codul vestimentar la serviciu – și la birou. Când planifici o ținută pentru o întâlnire cu prietenii, combină pantofii UGG cu o rochie tricotată cu o croială mai largă – acesta este o ținută sigură în care te vei simți confortabil. Te întrebi ce culoare să alegi? În cazul pantofilor de uz zilnic, merită să te concentrezi pe culori universale, cum ar fi negru, maro sau gri. Se combină bine cu majoritatea nuanțelor și ar trebui să se murdărească mai greu. Cu toate acestea, dacă ești fan al culorilor deschise sau pastelate - alege cizme de zăpadă în astfel de culori! Nu uita să elimini în mod regulat orice murdărie de pe pantofi, de preferință folosind un set de curățare de la UGG.

pantofi de damă UGG
În sus
«
»