Coș  (0)

Pantofi cu toc, încălţăminte cu toc

Subliniază-ți feminitatea cu ajutorul încălțămintei pe tocuri

Pantofi cu toc, încălţăminte cu toc

Pantofii cu toc sunt, fără îndoială, cele mai populare articole de încălţăminte de damă. Nimic surprinzător, design-ul lor stabil, confortul și un toc destul de larg în formă de pilon, permit petrecerea unei zile întregi fără nici un disconfort. Gama largă de pantofi cu toc permite utilizarea lor în majoritatea stilurilor, menţine aspectul femeii de afaceri fără a diminua din feminitate. Mai mult, pantofii cu toc subţire pentru ocazii de seară scot în evidenţă frumuseţea fiecărei femei în diferite evenimente sau întâlniri. Magazinul online epantofi.ro permite familiarizarea cu articolele la modă în materie de încălţăminte de damă, inclusiv pantofii cu toc care pot fi cumpăraţi de acasă, de pe canapea doar cu un simplu click.

Ocazie
Premium
Nou

Pantofi cu toc de damă – încălțăminte universală și elegantă

Cauți pantofi eleganți care să se potriveasca atât stilizațiilor de birou, cat si ținutelor elegante de seară? Alege încălțămintea de damă pe tocuri. Acesta este unul dintre cele mai populare modele de pantofi pentru femei. Datorită vârfurilor conice, îți subțiază vizual și îți fac picioarele mai lungi. Datorită acestui fapt, doamnele pot purta pantofii cu toc, indiferent de siluetă. Pantofii cu toc gros sunt ideali pentru doamnele cu gambe și coapse masive, deoarece tocul mai gros echilibrează perfect proporțiile siluetei. Este, de asemenea, cea mai bună alegere dacă dorești să câștigi câțiva centimetri de înălțime, dar nu îți placpantofii cu toc înalt și subțirei. Și din moment ce vorbim despre stabilitate, aceasta va fi garantată și de pantofii pe platformă. Este o combinație excelentă între înălțime și confort. Pantofii cu vârf conic cu o bretea pe gleznă sunt o alegere originală, dar numai pentru femeile cu picioare subțiri - un astfel de detaliu le poate îngroșa puțin. Cauți pantofi pentru un eveniment oficial, dar nu ești pasionată de pantofii înalți? Pantofii cu toc mic pot fi o opțiune ideală pentru tine.

Încălțăminte confortabilă pe toc

Gama variată de pantofi cu toc înalt de pe epantofi te va ajuta să alegi un model de încălțăminte pentru toate ocaziile formale. Pentru muncă, dacă este impus un cod vestimentar strict, alege o pereche de pantofi cu toc înalt și gros. Pe lângă faptul că vei arăta excelent, picioarele tale vor beneficia de un confort mai mare decât în cazul tocurilor cui. O alternativă la astfel de încălțăminte sunt pantofii cu toc mic. Modelele negre sunt universale și clasice. Se vor potrivi cu orice ținută de birou, cu o cămașă albă și o fustă bleumarin sau neagră în rolul principal. Tocurile înalte, bej sau roz, în nuanță nude vor arăta la fel de bine în această situație. Dacă te pregătești pentru un eveniment mai mult sau mai puțin oficial, poți opta pentru modele în culori vii. Pe epantofi găsești cu siguranță o pereche care ți se va potrivi cu outfitul ales sau cu poșeta! Și dacă constați că pantofii comandați nu corespund așteptărilor tale, în magazinul nostru online ai la dispoziție 100 de zile pentru a face un retur gratuit.

pantofi de damă cu toc
În sus
«
»