Coș  (0)

Mocasini piele de damă

Cei mai moderni mocasini în ediții casual și elegante

Mocasini piele de damă

Vorbim despre încălțămintea preferată a italienilor - mocasini! Unde au apărut, unde îi cumperi și cum îi porți.La început, erau purtate de indieni, pentru a nu face zgomote când urmăreau animalele la vânătoare, apoi șoferii de la raliuri, pentru a nu obosi în timpul curselor lungi. Acum, mocasinii purtați de șoferi au devenit pantofi casula, ce îți conferă un aer relaxat italian Mocasinii sunt pantofi cu o istorie cu adevărat lungă. Primele prototipuri au fost inventate de Indienii nord-americani. Mocasinii au un design foarte simplu - părțile laterale și talpa sunt confecționate dintr-o singură bucată de piele, iar altă bucată este cusută deasupra. Datorită acestui lucru mocasinii se potrivesc foarte bine cu orice picior. Cizmarii europeni au adoptat tehnicile indienilor si acum multe tipuri de încălțăminte sunt făcute în acest fel - penny loaferi, top-side, chiar și unii adidași. Dar cea mai apropiată rudă a primului prototip sunt pantofii construiți pentru confortul șoferilor. De fapt, anume acest model îl numim mocasin.

Ocazie
Premium
Nou

Ținute de vară cu mocasini pentru femei

Mocasinii pentru doamne sunt tipul perfect de încălțăminte pentru vară, mai ales dacă nu îți place încălțămintea care îți dezvăluie picioarele. În zilele călduroase, alege mocasinii de piele întoarsă, ventilați, care îți vor proteja picioarele de transpirația excesivă. Cei în culori deschise se potrivesc perfect stilului boho, dar și ținutelor casual. Îi poți purta cu pantaloni scurți din denim sau in, un tricou simplu sau o cămașă și o poșetă de culoare caramel și vei arăta întotdeauna bine. Nu doar mocasinii din piele întoarsă sunt potriviți vara. Poți alege, de asemenea, unii în stil marinar, care se caracterizează printr-o talpă albă și o baretă sau șnur pe conturul acesteia.

Stilul clasic, cu mocasini de damă din piele

Ai nevoie de mocasini potriviți în diferite situații și vrei să știi cu ce să îi porți? Alege mocasinii de damă din piele, de preferință de culoare neagră. Dacă la locul de muncă este impus un cod vestimentar și îți plac pantofii confortabili pe o talpă plată, poartă mocasini. Îi poți combina cu dresuri opace și fuste scurte, cu o formă trapezoidală, dar și cu pantaloni peste gleznă și cămașă sau chiar un costum. De asemenea, această încălțăminte o poți purta și în timpul liber. Mocasinii negri purtați împreună cu blugii, un top de in și o jachetă supradimensionată sunt o combinație de succes. În zilele mai răcoroase, poartă blugi și o haină clasică de tip trench bej pentru o plimbare prin oraș.

mocasini de damă
În sus
«
»