Coș  (0)

Platforme şi espadrile elegante

Încălțămintea de vară pentru femei, care îți face picioarele să pară mai suple

Platforme şi espadrile elegante

Toate femeile doresc să fie elegante şi sexy – aceasta optimizează buna dispoziţie şi întăreşte stima de sine, ceea ce duce la îndeplinirea cu succes a sarcinilor de zi cu zi. Încălţămintea pe toc înalt, completare a ţinutei elegante, joacă un rol considerabil. Nu toate doamnele sunt adepte ale tocului ascuţit, excesiv de înalt şi uneori puţin stabil, iar acest lucru nu permite să te simţi comod peste zi. De aceea pantofii pe platformă obțin popularitate tot mai mare – ca alternativă confortabilă dar şi sexy pentru tocurile înalte. De câteva sezoane pantofii pe platformă se află în fruntea modelelor alese în sezonul de vară. Nimic surprinzător, ele păstrează atuurile tocului înalt, au multă fantezie, o formă atractivă şi mai mult, garantează piciorului confort şi stabilitate. Cu alte cuvinte, este o combinaţie seducătoare între modă şi caracterul practic. Magazinul epantofi.ro vă recomandă pantofi pe platformă, diferite modele, pe care să-i potriveşti stilului tău fără să simţi oboseală şi disconfort peste zi. Platformele din colecţia noastră sunt create din diferite materiale: piele, gumă, lemn, plută sau chiar materiale artificiale, dar întotdeauna cu cea mai mare atenție la executare. Vă recomandăm modele elegante, proiectate să completeze o ţinută clasică, originală sau plină de extravaganţă, create pentru femei care ştiu ce vor, sunt independente şi vor să atragă atenţia.

Ocazie
Premium
Nou

Pantofi de damă pe coturn – o alternativă convenabilă pentru tocurile înalte

Îți plac tocurile înalte, dar disconfortul care îl determină purtarea acestora, nu neapărat? Ești în căutare de încălțăminte la fel de aspectuoasă? Talpa tip coturn este soluția perfectă pentru tine! La fel ca tocurile, garantează câțiva centimetri de înălțime, alungind picioarele, dar purtarea lor este mult mai confortabilă. Aceasta pentru că, datorită coturnului, greutatea corporală este distribuită uniform pe întreaga talpă- spre deosebire de tocurile înalte, subțiri. Datorită acestui fapt, acest tip de încălțăminte este confortabil și mai stabil. Încălțămintea pe coturn poate fi purtată cu succes atât pentru ocazii formale, cât și mai puțin formale. Le recomandăm în special doamnelor cu părți superioare ale corpului și umeri largi – coturnul lărgește optic partea inferioară a siluetei, echilibrând proporțiile. Ai gambe largi? Încălțămintea cu coturn este, de asemenea, pentru tine.! Evită, însă, modelele legate deasupra gleznei, care îți pot reduce optic din înălțime

Încălțăminte de vară pe coturn

Acest tip de încălțăminte este o alegere perfectă pentru anotimpurile mai calde. Foarte moderne sunt sandalele cu coturn. Acești pantofi aerisiți nu vor fi doar practici, dar vor arăta și frumos, atât în combinație cu o rochie maxi cât și cu pantaloni scurți din denim. În locul acestora poți purta espadrile pe coturn. Talpa lor originală din șnur sau iută ne duce cu gândul la ținute de vacanță cu rochii de vară în rolul principal. Croiala acestora poate semăna cu sandalele sau pantofii sport, o alegere mai bună pentru ocazii mai puțin formale. Nu iți poți magina vara purtând alte încălțări, în afară de șlapi, dar dorești să câștigi câțiva centimetri la înălțime? Șlapii pe coturn sunt pentru tine! Acest model original iți asigură o ventilație adecvată a picioarelor, alungind optic silueta. Și nu trebuie să accentuăm cât sunt de comozi!

sandale de damă pe coturn
În sus
«
»