Coș  (0)

Teniși damă

Pantofi sportivi de damă cu accent rock!

Teniși damă

Despre tenişi și adidași putem spune, fără îndoială, că sunt deja consacraţi. Îi poartă deopotrivă sportivii, ca şi actorii sau staruri rock. Astăzi tenişii de damă cunosc o adevărată renaştere, apărând într-o mulţime de modele, culori şi accesorii. Adidașii de damă, comozi şi moderni sunt încălţămintea potrivită pentru primăvara târzie, vară şi toamna timpurie, aceşti pantofi aduc energie şi odihnă picioarelor. Scunzi şi înalţi, modeşti sau cu design deosebit, cu imprimeuri metalice şi capse – fiecare doamnă îşi va găsi modelul potrivit. Magazinul nostru online oferă tenişi şi sneakers de la firme cunoscute: Converse, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans şi multe altele.

of 3

Teniși în stilul tău!

Sunt comozi, arată minunat alături de blugi, dar și cu rochii - vorbim despre bascheți și teniși, încălțăminte îndrăgită de vedetele rock, cum ar fi muzicienii din trupa Red Hot Chili Peppers sau Avril Lavigne, precum și de jucătorii de baschet, pentru că ei au fost cei care i-au purtat primii. Pe epantofi vei găsi teniși de damă de marcă în multe variante de culori și modele - pe care să-i alegi? Primăvara, alege tenișii din material permeabil care se potriveasc perfect ținutelor aerisite. În timpul lunilor friguroase, vor fi perfecți tenișii de damă din piele cu interior căptușit. În ceea ce privește modelul, și anume, forma și înălțimea pantofului, pe epantofi ai posibilitatea să alegi teniși și bascheți de damă mai înalți sau mai joși, modele cu șireturi sau fără niciun fel de fixare. Vei găsi, de asemenea, teniși fără decorațiuni suplimentare, în stil retro, precum și teniși pentru fete, cu fundă sau teniși de damă pe platformă. După cum vezi – posibilitatea de a alege este nelimitată!

Teniși înalți de damă moderni pentru blugi și rochii

Faptul că tenișii de damă sunt pantofii perfecți pentru blugi și cămăși în carouri probabil știe toată lumea, dar există multe alte stilizații în care pot fi purtați. Cum să îi porți ca să fii în pas cu moda? Tenișii albi sunt pantofi perfecti pentru primăvară și vară – poartă-i cu pantaloni scurți, tricouri cu imprimeu, dar și cu rochii, chiar și cele care seamănă cu cele pentru fetițe: cu flori și volănașe. În acest fel vei obține o combinație originală și vei altera stilul romantic al îmbrăcămintei. Dacă totuși în garderoba ta domnesc culorile închise, alege teniși de damă negri, datorită cărora vei putea crea toalete black total look sau ... teniși înalți de damă roșii care vor reprezenta un accent coloristic și vă vor conferi feminitate! Dacă vrei ca pantofii sport să atragă atenția, alege tenișii de damă argintii, iar în loc de poșetă, potrivește un rucsac original. Nu uita că acești pantofi arată, de asemenea, excelent în combinație cu haine elegante, așa că îi poți combina cu succes cu costume de damă și cu rochii scurte, negre.

teniși damă