Coș  (0)

Dr. Martens

Bocancii pentru femei și bărbați care vor oferi stilizărilor tale un caracter unic

Filtre active:

  • Producător:  Dr. Martens
Sterge tot

Dr. Martens

DR Martens înseamnă unicitate, personalitate și calitate ori de câte ori vine vorba despre încălțăminte. Destinat oamenilor care au un stil propriu și care vor să iasă în evidență prin ceea ce poartă, DR Martens a reușit să facă față timpului pentru mai bine de 100 de ani.

Când a început istoria DR Martens?

Începutul brandului care avea să schimbe conceptul de încălțăminte a fost unul modest și a avut în prim plan familia Griggs, care producea încălțăminte într-un mic orășel din Anglia. Acest lucru se întâmpla în 1901.

1960 a fost anul în care DR Martens a reușit să își contureze imaginea în felul în care este cunoscută acum. Acest lucru a fost posibil prin unirea dintre ideile companiei Griggs și ale germanului Klaus Martens, care avea, la rândul său, o experiență bogată în ceea ce privește încălțămintea. În timp, încălțămintea DR Martens a devenit un adevărat etalon pentru toți cei care doreau să se exprime în stil propriu și pentru toți cei care doreau să își contureze o imagine unică. Modelele DR Martens au fost adoptate rapid de tinerii anilor 70 și 80, ajungând ca în 2000 să adopte un stil modern, apreciat în toată lumea.

Bocanci DR Martens pe Epantofi.ro

Pe Epantofi.ro poți descoperi cele mai noi și cele mai interesante modele DR Martens, cu care îți poți contura imaginea deosebită pe care ți-o dorești. Rezistente, colorate și deosebite din punct de vedere estetic, încălțările pe care ți le oferim îți vor oferi o nouă percepție asupra calității.

of 1

Pantofii Martens – evidențiază-ți stilul unic!

Grele, cu un design strict, menținut într-un stil militar – așa au fost percepute până nu demult modelele de bocanci de la Dr. Martens. Deși celebrii bocanci au parcurs un drum lung înainte de a intra definitiv în lumea modei, astăzi pot fi văzuți chiar și pe picioarele celor mai mari vedete. Și nu este surprinzător – bocancii Dr. Martens completează perfect aproape orice stilizare. Modelele clasice negre de Dr. Martens se potrivesc perfect atât cu o ținută rock, cât și cu outfituri casual formate din blugi și un tricou, sau o fustă și un sacou cu carouri. Bocancii vișinii Dr. Martens vor completa perfect stilizațiile în culori neutre – pe alb sau negru. Pantofii pentru femei și bărbați Dr.Martens sunt disponibili și în diferite variante – în magazinul epantofi vei găsi, printre altele modele decorate cu carouri scoțiene, imprimeuri îndrăznețe sau motive florale. Poți alege, de asemenea, și lungimea părții superioare: modele joase, ideale pentru primăvară sau vară și modele înalte, pentru toamnă și iarnă

Martens – inventia medicului care a cucerit lumea modei

Creatorul brandului este un medicul german, Klaus Märtens. El a decis să proiecteze pantofi cu o pernă de aer în talpă și o parte superioară cu șireturi după ce și-a rănit glezna în timp ce schia. Această încălțăminte a fost proiectată pentru a oferi o mai bună stabilitate picioarelor și pentru a le proteja împotriva șocurilor. În 1949, Märtens a deschis o fabrică la Munchen, unde el și prietenul său Herbert Funck au realizat proiectul lui. În următorul deceniu, drepturile de fabricare a încălțămintei au fost cumpărate de o companie engleză aparținând familiei Griggs și au creat brandul Dr. Martens. În 1960, primele modele britanice au intrat pe piață. Inițial, au fost folosite ca încălțăminte de muncă, iar în anii '70 -'80, au câștigat inimile punker-ilor și skinheads-ilor. În momentul de față pantofii Martens nu mai sunt un simbol subcultural. Bocancii sunt purtați de persoane cu gusturi muzicale diverse, femei și bărbați, mai în vârstă sau mai tineri. Fosta invenție a medicului, concepută pentru a proteja picioarele de răni, a devenit un element atemporal de îmbrăcăminte, ceea ce îți va permite cu siguranță să ieși în evidență din mulțime.

pantofi Dr Martens
În sus
«
»