Coș  (0)

Emu Australia

Filtre active:

  • Producător:  EMU Australia
Sterge tot

Emu Australia

Ocazie
Nou

Încălțăminte Emu Australia - istorie textilă

Emu Australia este o marcă australiană de încălțăminte și accesorii. Brandul a făcut istorie datorită faptului că produsele pe care le realizează sunt din piele de oaie și lână Merino. Modelul emblematic al brandului de încălțăminte Emu Australia îl reprezintă ghetele din piele de oaie care au devenit un trend popular în rândul tinerelor încă din anii 2000. Emu produce însă și încălțăminte pentru bărbați și copii. Emu Australia oferă încălțăminte confortabilă de mai bine de 25 de ani, reușind să revoluționeze industria de încălțăminte datorită materialelor naturale și sustenabile folosite. Confortul superior al încălțărilor Emu nu înseamnă un compromis în ceea ce privește rezistența. Încălțămintea Emu Australia este rezistența la intemperii, permițând în același timp libertate de mișcare și funcționalitate ridicată.

Pantofi Emu Australia pentru copii - respirabili și confortabili

Pantofii Emu Australia pentru copii sunt tot ce și-ar putea dori părinții în căutare de încălțări confortabile pentru cei mici, care permit în același timp piciorului să respire corect și nu deformează mersul, din contră susțin foarte bine piciorul. Calitatea materialelor și rezistența modelelor de pantofi Emu Australia pentru copii sunt o altă caracteristică importantă care ii determină pe părinți să opteze pentru această marcă de încălțăminte pentru micuții lor.

Încălțăminte pentru femei Emu Australia - lux natural

Încălțămintea pentru femei Emu Australia înseamnă lux și confort în egală măsură, o combinație greu de găsit. Pantofii Emu Australia sunt tot ce și-ar putea dori orice femeie, oferind răsfățul binemeritat care vine odată cu încălțările pe care le poartă. Pantofii de damă Emu Australia sunt atât simpli cât și luxoși, în egală măsură. Încălțămintea pentru femei Emu Australia oferă suportul necesar și confortul dorit, pentru că fiecare femeie care optează pentru acest brand să pășească încrezătoare datorită încălțărilor pe care le poartă, atunci când iese din casă.

Încălțăminte Emu Australia - întrebări frecvente

Pantofii Emu Australia pot fi purtați desculți?

Pielea naturală fină și moale din care sunt realizate majoritatea modelelor de pantofi Emu Australia permite că aceștia să poată fi purtați direct pe piciorul gol. Țineți cont însă că în anumite ocazii, acest aspect poate fi considerat o gafă vestimentară. Calitatea superioară a materialelor, flexibilitatea și finețea pielii din care sunt realizate încălțările Emu Australia, asigură protecție și confort piciorului, chiar și când sunt purtați desculț.

Pantofii Emu Australia se potrivesc blugilor?

În colecțiile Emu Australia se regăsește o gamă variată de modele, de la pantofi cu toc înalt și subțire până la modele sport. În funcție de modeul blugilor, poți alege o pereche de Emu Australia care să complimenteze perfect întreaga ținută.

Se pot purta încălțăminte Emu Australia pe tot parcursul anului?

Emu Australia propune modele de încălțări pentru fiecare perioada a anului. În categoria încălțăminte pentru sezonul rece se remarcă cizmele și ghetele din piele naturală și lână Merino, materiale naturale de cea mai bună calitate. Pentru sezonul cald, Emu Australia propune încălțăminte sport, espadrile, șlapi, sandale, sneakers și multe altele.

De unde provine materialul încălțămintei Emu Australia?

Încălțămintea Emu Australia este realizată din piele naturală de oaie, iar pentru încălțămintea destinată sezonului rece acesteia i se adaugă inclusiv lână Merino prelucrată. Calitatea superioară a materialelor sunt un detaliu prin care încălțămintea Emu Australia se remarcă.

În sus
«
»