Coș  (0)

Lacoste

Pantofi, ceasuri și accesorii în stilul eleganței sportive

Filtre active:

  • Producător:  Lacoste
Sterge tot

Lacoste

Lacoste este o marcă de vestimentație prêt-à-porter de calitate superioară înființată în 1933 de către jucătorul de tenis René Lacoste. Produce și comercializează haine, în special tricouri de tenis, încălțăminte, parfumuri, produse de piele, ceasuri de mână și ochelari, marcate prin logo-ul distinctiv prezentând crocodilul. Compania se află în proprietatea familiei Lacoste și are sediul în Paris.Prima piesă vestimentară care a purtat emblema cu crocodil a fost celebrul tricou polo. Bine-cunoscutul tenisman francez RENÉE LACOSTE, părintele lui, l-a purtat în 1926 pe terenul de tenis, iar din 1933 l-a propus marelui public sub brandul Societăţii Cămaşa Lacoste, o afacere pe care o împărţea cu unul dintre cei mai mari producători francezi de tricotaje din vremea respectivă. A fost o inovaţie atît de spectaculoasă pentru lumea tenisului (pînă atunci se juca tenis în cămaşă cu manecă lungă şi guler rigid), încît noua piesă, cîntărind doar 230 de grame, dintre care 0,3 aparţin crocodilului, a avut un succes rapid atît în rîndul adepţilor stilului sport, cît şi în rîndul sportivilor de performanţă. în scurtă vreme era deja cunoscut sub numele de „tricoul-aligator".Emblema are stransă legătură cu Renée Lacoste, supranumit Crocodilul, pe teren, în urma unui pariu cîştigat în care mizase pe o valiză din piele de crocodil, şi a fost creată de ROBERT GEORGE, un artist prieten al tenismanului. Compania şi-a început însă adevărata expansiune în 1951, cand a mai energizat lumea tenisului cu o inovaţie: echipamentul de joc colorat. Pană atunci, albul era rege pe terenul de tenis, dar tricourile multicolore marca Lacoste au fost primite cu mare entuziasm. Un an mai tîrziu, Lacoste intra pe piaţa americană şi devenea preferatul preşedintelui EISENHOWER pentru partidele de golf.

Ocazie
Premium
Nou

Lacoste – pantofii și accesoriile unui brand cunoscut de peste 80 de ani

Un brand francez de îmbrăcăminte cu logo-ul verde ale unui aligator. Vorbim despre Lacoste – o companie care este pe piață de peste 80 de ani. Deși cel mai popular produs al mărcii este tricoul polo, pantofii Lacoste sunt de asemenea foarte populari. Sunt chiar un simbol al eleganței urbane, combinând stilul sportiv cu cel formal. Pantofii Lacoste pentru bărbați,disponibili pe epantofi vor completa perfect ținuta formată din pantaloni tip chino și tricoul polo deja menționat. La rândul lor, doamnele pot purta pantofii Lacoste de damă chiar și cu rochii – această combinație este un hit al ultimelor sezoane. Modelele confecționate din piele naturală garantează durabilitate, confortul și ventilația corectă a piciorului. Oferta brandului nu include numai modele de încălțăminte. Curelele, gențile, căciulile și ceasurile Lacoste se încadrează perfect în așa-numitele un „look-uri preppy” de elită, completând perfect nu numai ținutele casual, ci și cele într-un stil semi-formal.

Istoria mărcii Lacoste

Brandul Lacoste a fost fondat în 1933. Fondatorii săi au fost jucătorii de tenis Rene Lacoste și Andre Gillier. Primul a provocat aproape un scandal considerabil în 1926, când a apărut pe teren în timpul turneului US Open într-un tricou cu mânecă scurtă, guler și mai mulți nasturi. Tocmai acest tricou – tricoul polo – a fost primul produs al mărcii distribuit la scară largă. Articolul vestimentar cu un aligator pe piept a devenit atât de popular în Franța natală, încât în ​​anii 1950 Lacoste a decis să cucerească Statele Unite. Aici a luat naștere „look-ul preppy” – acest tricou este identificat cu mediile de elită și tineret. În anii '60, a apărut pe piață galanteria din piele semnată cu numele tenismenului francez, în 1981 – ochelarii de soare, iar patru ani mai târziu - primii pantofi Lacoste. Pe epantofi.ro găsești o gamă largă de articole ale acestu brand!

lacoste
În sus
«
»